Pastelno siva korpa sa ružama u čarobnom spektru boja od nežno roze, narandžaste i bele, u kombinaciji sa cvetom hrizanteme i ljiljana. Preporučujemo kao divan poklon za rođendane, krštenja, godišnjice i svadbe. Vedrina boja oduševiće vašu dragu osobu, raznežiti je i ulepšati njen dan.

Cena 1 800 din

Buket crvenih ruža u kombinaciji sa eukaliptusom i šlajerom

Nema greške! Klasičan buket crvenih ruža, upakovan  za vama drage osobe na moderan način u šarmantnom zagrljaju mirisnog sivozelenog lista eukaliptusa, upotpunjen beličastim cvetom šlajera, poslaće poruku poštovanja i pažnje. Po vašem izboru ruže mogu biti i drugih boja kao i poruka na štapiću. Osnovni buket je sa 7 ruža, a ukoliko želite buket sa većim brojem cvetova, kontaktirajte nas radi dogovora.

Cena 1 700 din

Otmeni buket ljubičasto belih tonova. Kombinaciji cveta astromerije, kale , hrizanteme i drugog cveća po izboru poslaće umesto vas poruku poštovanja i zahvalnosti osobi za koju ovu kombinaciju namenite.

Cena 1 500 din

Kutija kružnog oblika, aranžirana je sa raskošnim cvetovima hrizantema, orjentalnog ljiljana, ruža u bojama koje se prelivaju od roze, lila, ljubičaste. Preporučujemo za sva velika slavlja, svadbe i krštenja. Ova kreacija uveličaće vaš dolazak i na glamurozan način pružiti domaćinima do znanja koliko vam je njihovo slavlje značajno. Ne štedite na darivanju cveća jer ono govori više od hiljadu reči.

Ovakav aranžman možete poručiti i u kutijama drugih boja i u drugim cvetnim kombinacijama.

Cena 3 800 din

Aranžman šapat šume jedinstvena kombinacija orhideja i hrizantema, ušuškane u zelenilo.

Cena 1 100 din

Aranžman livadska bajka vesela kombinacija mini gerbera, hrizantema i škatice na panju u više boja i dezena.

Cena od 900 din

Aranžman cvetna kocka nežna harmonija ruža ,karanfila i šlajera upakovanih u dekorativni papir sa mašnom u više boja i dezena.

Cena od 700 do 1000 din u zavisnosti od broja cvetova